17 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Ja s’ha instal·lat l’escultura de Clemente Ochoa a la rotonda de Calonge

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’escultura de 8 metres d’alçada de l’artista Manuel Clemente Ochoa ja està instal·lada a la rotonda que enllaça l’avinguda de la Unió amb l’accés a l’autovia C-31 de Calonge i Sant Antoni.

Amb aquest projecte, el consistori vol potenciar i millorar la qualitat dels espais públics, tot promovent i fomentant la divulgació cultural i la creació artística. Així doncs, és una aposta per fomentar el valor artístic i els espais d’art públic al municipi.

A banda de posar-hi l’escultura aixecada a 3 metres d’alçada, s’ha adeqüat la rotonda per tal d’acollir l’obra i donar més visibilitat al giratori d’entrada al municipi. Aquestes obres també han inclòs la plantació de tres oliveres, així com la instal·lació d’un sistema de rec, un altre d’enjardinament i un tercer d’il·luminació.

En els últims anys ja s’ha anat treballant i donant forma a aquest itinerari artístic, el qual compta avui dia amb un total de sis escultures d’artistes de renom. A les figures de Robert Vandereycken i Àlvar Suñol, situades davant de l’ajuntament i al pati d’armes del Castell de Calonge, respectivament, i a les quatre instal·lades al passeig de Sant Antoni d’Alberto Gómez Ascaso, Robert Vendereycken, Àlvar Suñol i Manuel Clemente Ochoa, s’hi sumarà molt aviat  una altra obra d’aquest últim autor, d’acer inoxidable i amb un pes de 500 quilos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -