22 C
Pals
Diumenge, 4 juny 2023
- Publicitat -

Jordi Andreu: “Aquesta és la primera edició de la Bacanard Trail que celebrem”

El món del trail arriba fins a Begur el proper 10 d’abril amb la Bacanard Trail. Aquesta és la cursa que ens proposen des de l’Associació Bar i Muntanya en col·laboració amb l’Ajuntament de Begur. Per saber què podrem trobar en aquesta primera edició ens visita al Supermatí un dels organitzadors de la Bacanard Trail, Jordi Andreu.

Aquesta és la primera edició que se celebra, que es va haver d’aplaçar per l’esclat de la pandèmia de corornavirus. De moment, hi ha gairebé 300 inscrits i queden les últimes places per aquells corredors que encara no s’hi hagin inscrit. Els organitzadors com a màxim preveuen 350 inscrits. La cursa presenta diferents recorreguts, tal com explica Jordi Andreu.

La intenció, segons l’organitzador, és passar per llocs i emplaçaments emblemàtics de Begur. Sobretot, la cursa llarga arriba fins al mar. Són llocs que els organitzadors, com en Jordi Andreu, estan acostumats a passar pels camins de la cursa. A més, els participants tenen diversos avituallaments al llarg de la cursa.

Tot i que no es pronostica el millor temps pel proper cap de setmana, els organiztadors de la cursa estan buscant recorreguts alternatius per si sorgís qualsevol imprevist amb el recorregut. Andreu és conscient que hi ha trams que passen arran de mar o requereixen un procediment més tècnic. Per això, es busquen alternatives.

Hi ha participants que venen de l’Alt Empordà, de Barcelona, Terrassa o, també, participants francesos. Andreu explica que aquest tipus de curses plantejen reptes pel corredor i observar nous paisatges. Begur és un racó de la Costa Brava, segons Andreu, que té molt atractiu.

L’organitzador rceomana als participants portar sabates còmodes, portar també una mica de líquid per hidratar-se, portar una manta tèrmica o el mòbil. La cursa llarga surt a les 8:30 i la cursa curta surt a les 9:30.

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios