7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

Jordi Vilà: “il·legalitats no en cometem”

El regidor de la Policia Local ha desmentit possibles irregularitats en el funcionament del cos policial i ha assegurat que s’estan implementant mesures des del govern

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El regidor de la Policia Local, Jordi Vilà, ha assegurat que l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols actua legalment i destaca que no li consta cap tipus d’irregularitat pel que fa a les contractacions i el funcionament del cos policial.

Ho ha fet després que el Secretari General de la Central Sindical Independent i de Funcionaris de Girona, Rafa Sánchez, acusés el consistori de la vila d’un presumpte cas de prevaricació en l’assignació d’una plaça de sergent i altres irregularitats en el seu funcionament.

En aquest sentit, Vilà ha manifestat que li consta que tot està contractat i legalitzat adequadament. A més, desmenteix que s’hagi donat algun cas de prevaricació durant el mandat del govern actual.

També ha afegit que la plaça de sergent habilitat com a subinspector fa anys essent així i que és totalment legal. De totes maneres, també ha volgut ressaltar que “és possible que hi hagi algun error” i que encara hi ha moltes mancances però, que en cap cas hi ha contractacions irregulars, ni s’estan cometent il·legalitats.

Per altra banda, ha defensat que s’estan implementant mesures en el cos policial per part de l’Ajuntament, entre elles la contractació de mediació. A més, també ha volgut desmentir que no hi hagi activat el protocol d’assetjament laboral, que demana el sindicat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -