15.3 C
Pals
Dijous, 29 setembre 2022
- Publicitat -

Josep Amat: “La Festa Major acaba sent una festa que no organitza només l’Ajuntament. El teixit associatiu s’hi ha implicat molt”

Des d’avui i fins al 15 d’agost, viurem la Festa Major de Platja d’Aro. Per comentar quines són les activitats que hi trobarem, hem volgut parlar amb Josep Amat, regidor de cultura de l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro. 

Amat ens ha comentat que celebren tornar a la normalitat de la festa major després de dos estius marcats per la pandèmia. Segons el regidor, el teixit associatiu del poble “s’hi ha implicat, participant de l’organització. La Festa Major acaba sent una festa que no organitza només l’Ajuntament. És una feina que vol un procés”.

Pel que fa a l’apartat dels concerts a la nit hi destaquen el grup Roba Estesa, la Nit de Gòspel o el tribut a Michael Jackson. Amb aquest darrer es dona la curiositat que havien d’actuar l’estiu del 2020, just quan va arribar la pandèmia. L’Ajuntament va decidir que era important que, una vegada recuperada la normalitat, hi fos present.

Un altre dels objectius és aconseguir que la Festa Major sigui accessible per a totes les edats, i és per això que la programació infantil és extensa, amb molt protagonisme per a les activitats d’aigua.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios