22.1 C
Pals
Dimecres, 20 octubre 2021
- Publicitat -

Josep Maria Solé: “Per algunes famílies poden ser situacions doloroses, però és l’única opció”

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Escolta l’entrevista sencera

A Platja d’Aro volen anar renovant les urbanitzacions que hi ha al municipi. Aquests dies han començat amb les obres a la urbanització del nucli de Mont d’Aro. Es tracta de la primera intervenció en una urbanització en els darrers 25 anys.

El regidor d’urbanisme del municipi, Josep Maria Solé, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital que el 100% de les actuacions les paguen els veïns, perquè en cap moment l’Ajuntament “ha recepcionat l’urbanització”.

“Són situacions que per algunes famílies poden ser doloroses, però és l’única opció que hi ha”, ha dit en referència a com es pagaran les obres.

Serà una obra estructural, “una reorganització de zero. Com si es fes de nou. No tenen ni clavegueram”. Assegura que “es van fer en un moment en què la capacitat i la voluntat de l’Ajuntament per fer complir la llei era molt baixa”. Apunta alguns motius.

Un cop fetes les obres, l’Ajuntament sí que hi podrà actuar perquè l’espai sí que complirà amb tots els requeriments normatius.

També ha explicat que està previst fer la mateixa actuació al Mas Nou, però el preu es podria multiplicar perquè l’extensió de la urbanització és molt més gran. L’Ajuntament espera fer-ne la tramitació al 2018 i començar les obres el 2019, “com a molt tard”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

José González s’incorpora al Festival del Mil·lenni i actuarà a Barcelona el 3 de febrer

El cantautor suec José González se suma a la programació del Festival del Mil·lenni i anuncia un concert pel 3 de febrer al Palau de la Música de Barcelona. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous a les 10 del matí al web de la promotora Last Tour. González presentarà “Local Valley” el…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -