3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Josep Maria Solé: “Per algunes famílies poden ser situacions doloroses, però és l’única opció”

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Escolta l’entrevista sencera

A Platja d’Aro volen anar renovant les urbanitzacions que hi ha al municipi. Aquests dies han començat amb les obres a la urbanització del nucli de Mont d’Aro. Es tracta de la primera intervenció en una urbanització en els darrers 25 anys.

El regidor d’urbanisme del municipi, Josep Maria Solé, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital que el 100% de les actuacions les paguen els veïns, perquè en cap moment l’Ajuntament “ha recepcionat l’urbanització”.

“Són situacions que per algunes famílies poden ser doloroses, però és l’única opció que hi ha”, ha dit en referència a com es pagaran les obres.

Serà una obra estructural, “una reorganització de zero. Com si es fes de nou. No tenen ni clavegueram”. Assegura que “es van fer en un moment en què la capacitat i la voluntat de l’Ajuntament per fer complir la llei era molt baixa”. Apunta alguns motius.

Un cop fetes les obres, l’Ajuntament sí que hi podrà actuar perquè l’espai sí que complirà amb tots els requeriments normatius.

També ha explicat que està previst fer la mateixa actuació al Mas Nou, però el preu es podria multiplicar perquè l’extensió de la urbanització és molt més gran. L’Ajuntament espera fer-ne la tramitació al 2018 i començar les obres el 2019, “com a molt tard”.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies