23.3 C
Pals
Diumenge, 14 juliol 2024
- Publicitat -

JxCat de Torroella critica el desinterès del govern en les seves propostes per les ordenances 2020

JxCat ha presentat un seguit d'al·legacions a la proposta d'ordenances fiscals de cara a l'any 2020 atès que, com asseguren "no es van atendre en l'aprovació provisional" les aportacions

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’aprovació de les ordenances fiscals per al 2020 de Torroella de Montgrí porten polèmica, tot i que es van aprovar fa dues setmanes. El grup polític de Junts per Catalunya al municipi ha presentat al·legacions. També asseguren que el govern no va “atendre” les seves aportacions.

El grup municipal assegura haver demanat dues reunions amb l’equip de govern per parlar de les taxes municipals, que es van acabar aprovant amb els vots en contra de Junts per Catalunya. Tot això, JxCat assegura que el govern municipal d’UPM i ERC els va assegurar, durant el plenari, que no havien tingut temps a estudiar amb detall les propostes.

Tot i això, el partit polític català ja va expressar la seva disconformitat en el plenari del 3 d’octubre. “Sabem del cert que per part del nostre grup municipal hem fet bones aportacions per a les ordenances fiscals del 2020 i que fins a hores d’ara no hem rebut cap tipus de resposta, un parell de reunions amb molt bones intencions però cap tipus de retorn”.

Una de les al·legacions principals és la reducció, per part de l’equip de govern, de les bonificacions de l’impost sobre vehicles de baixes emissions. JxCat proposa que es mantinguin les bonificacions com en anys anteriors. Una de les propostes està relacionada amb la taxa d’escombraries a Torroella de Montgrí, des de Junts per Catalunya asseguren que caldria bonificar el 90% de la quota als ciutadans en “situació de
vulnerabilitat econòmica”.

Però no s’han presentat al·legacions només pels impostos sinó també en contra de l’augment de la zona blava, fins “que no es garanteixi que l’empresa concessionària compleix estrictament la plica de condicions del servei que va assumir un cop va guanyar el concurs públic“. Un fet que ja van denunciar al setembre, abans de l’aprovació de les ordenances fiscals 2020.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -