25.3 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

La Bisbal dedicarà una plaça als fets de l’1 d’octubre del 2017

La ciutadania triarà a través d'un procés participatiu l'espai entre dos projectes proposats per l'Ajuntament

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des d’aquest dilluns l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà engega un procés participatiu per tal de fer un reconeixement públic i posar en valor els fets succeïts el passat 1 d’octubre de 2017. La nova consulta popular decidirà el lloc que els ciutadans creuen que és el més idoni entre dos propostes que fa el mateix Ajuntament.

El primer espai proposat és la mateixa plaça de l’Ajuntament, situada davant del Consistori bisbalenc i al cantó de la plaça del Castell. L’altra opció és el tram del Carrer Coll i Vehí que hi ha entre la carretera de Palamós i el carrer Nou, que on hi ha les Escoles Velles. Ambdós són força cèntrics i tenen un profund significat vinculat a l’1 d’octubre. Les Escoles Velles és el lloc on es va aplegar més gent en defensa del dret a vot mentre que a la plaça davant l’ajuntament s’hi van fer les principals concentracions a favor del Referèndum i en contra de la repressió policial.

A partir d’avui dilluns 9 de juliol i fins el diumenge 22 de juliol s’obre un període de votació en el que es podrà participar a través de la plataforma de participació ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà o be presencialment els divendres a l’Ajuntament durant l’horari d’atenció al públic. Un cop hagi finalitzat el període de votació es farà públic el resultat a través dels els mitjans de comunicació municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un acord d’última hora permetrà que se celebri el Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte s’ha celebrat una reunió entre Bombers i l’Ajuntament de Sant Adrià que ha permès que el Barcelona Beach Festival es pugui celebrar sense cap problema aquesta mateixa tarda. L’Ajuntament demanava a Bombers que emetés l’informe favorable de prevenció de riscos per poder atorgar la llicència. Finalment ambdues parts han aprovat la celebració del
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -