21 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta la nova guia 2024-2025

A l'Hotel Aigua Blava de Begur s'ha presentat la nova guia de restaurants 2024-25 de La Cuina de l’Empordanet, amb la presència dels principals xefs i cap de sala dels 11 restaurants membres del col·lecti. La guia busca promocionar els 11 restaurants del col·lectiu i servir d'eina útil per a informadors turístics, disponible en múltiples idiomes i formats, incloent digital.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet ha llançat la seva nova guia de restaurants per al període 2024-25 en un acte celebrat aquest dilluns a l’Hotel Aigua Blava de Begur. L’acte ha comptat amb la presència dels principals xefs i cap de sala dels 11 restaurants membres del col·lectiu, així com de personalitats notables com Vicenç Fajardo, president del col·lectiu; Vanessa Peiró, diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona; i Gloria Marull, presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Guia cuina de l'empordanet
Guia cuina de l’empordanet

La guia serveix com a eina de promoció dels restaurants membres, mostrant no només les seves ofertes culinàries sinó també destacant l’entorn dels establiments i les persones darrera del servei. Publicada en català i francès, així com en castellà i anglès, la guia té com a objectiu arribar tant a visitants internacionals com a residents locals, proporcionant una finestra a l’alta cuina de l’Empordanet.

A més, aquesta nova edició posa en relleu el compromís del col·lectiu per dignificar la feina del personal de sala, donant-li la mateixa importància que al treball dels xefs. Els informadors turístics de la zona disposaran d’aquesta guia com a recurs per recomanar experiències gastronòmiques úniques, estant disponible en formats físics i digitals per facilitar el seu ús i distribució.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comencen les obres del nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han celebrat l'acte de col·locació de la primera pedra del centre per agrair a les empreses, associacions, particulars i voluntaris l'ajuda rebuda per la Campanya de Mecenatge Gent Molt Gran.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -