28.7 C
Pals
Dilluns, 15 agost 2022
- Publicitat -

La falta d’espai a l’Institut Baix Empordà provoca queixes del professorat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les queixes a per la falta d’espai a l’Institut Baix Empordà van en augment. I és que aquest problema comporta dificultats per poder fer classes amb la qualitat suficient L’Escola Barceló Matas i l’Institut la Sureda també comparteixen aquest inconvenient. Alfons Rius, professor d’una Formació Professional d’Hostaleria a l’institut Baix Empordà i regidor dels Comuns de Palafrugell ha partat pels micròfons de Ràdio Palafrugell per explicar-nos quin és l’origen d’aquesta falta d’espai.

L’augment de volum de l’alumnat de primària i d’ESO i la falta d’espais per poder atendre’ls són els principals problemes amb els quals s’estan trobant.

També comentava el cas de l’Institut Baix Empordà, que ha hagut de suprimir l’espai on es realitzava Educació Física, i la Biblioteca del centre per poder-hi fer aules pels alumnes, creant també 3 noves aules sense climatització.

Alfons Rius també s’ha referit a als projectes i avantprojectes que, segons diu, mai s’acaben de portar a terme. Això perjudica a la direcció i als centres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mishima i el primer amor al pati de l’escola

'L'aigua clara' de Mishima fent competència a l'aigua clara de Begur
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -