11.1 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Palafrugell Gent Gran celebra el 10è aniversari de l’obertura del centre al barri del Pi Verd

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La Fundació Palafrugell Gent Gran de Palafrugell, des del passat dia 28 de novembre, va començar a celebrar els 10è aniversari de l’obertura del centre al Pi Verd. Sota el lema “Seguim fent camí” i durant tot l’any, s’han programat diferents activitats adreçades a la seva gent gran, als professionals que hi treballen i a altres col•lectius municipals.

La construcció d’aquest nou equipament arribava per substituir la residència que hi havia en el seu moment al carrer de la Font. L’entrada en funcionament d’aquesta triplicava la capacitat de l’anterior centre, que només comptava amb 45 places residencials, i havia quedat obsolet i sense possibilitats d’adaptar-se a la normativa i els requeriments de qualitat actuals.

Concretament, aquest equipament va néixer amb tres plantes, amb 9.812 metres quadrats construïts i 2.000 més de zona de jardí. A més, disposa de 120 habitacions que estan distribuïdes entre les dues plantes superiors. En cada una d’elles hi ha un control d’infermeria, menjador i sales d’estar. A la planta baixa hi ha, entre altres, la unitat d’admissions i els serveis de podologia i perruqueria, així com la sala polivalent i la cafeteria. Pel que fa al centre de dia, aquest també es troba ubicat a la planta baixa.
El complex, que està ubicat al sector del Pi Verd en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, incorpora també un total de 53 habitatges especialment habilitats per a la gent gran, promoguts pel Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Per tal de començar a celebrar aquest important aniversari, el passat dijous es va encetar el programa d’activitats amb diferents propostes musicals, un menú especial pels residents i un Photocall i un audiovisual amb imatges d’aquests últims 10 anys  a la recepció central del centre.

Les properes activitats que hi ha programades es desplegaran després de Nadal. Entre d’altres, el 21 de gener s’obrirà una exposició fotogràfica temporal sobre els valors dels professionals del centre; el 21 d’abril, com a activitat intergeneracional, la Fundació convidarà a nens i nenes de l’escola Carrilet a un berenar saludable; al més de maig hi ha prevista una conferència de caire tècnic; i al mes de juny també es programarà una Excursió per residents i usuaris/àries del Centre de Dia a la Fageda d’en Jordà.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies