10.3 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Palafrugell Gent Gran celebra el 10è aniversari de l’obertura del centre al barri del Pi Verd

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fundació Palafrugell Gent Gran de Palafrugell, des del passat dia 28 de novembre, va començar a celebrar els 10è aniversari de l’obertura del centre al Pi Verd. Sota el lema “Seguim fent camí” i durant tot l’any, s’han programat diferents activitats adreçades a la seva gent gran, als professionals que hi treballen i a altres col•lectius municipals.

La construcció d’aquest nou equipament arribava per substituir la residència que hi havia en el seu moment al carrer de la Font. L’entrada en funcionament d’aquesta triplicava la capacitat de l’anterior centre, que només comptava amb 45 places residencials, i havia quedat obsolet i sense possibilitats d’adaptar-se a la normativa i els requeriments de qualitat actuals.

Concretament, aquest equipament va néixer amb tres plantes, amb 9.812 metres quadrats construïts i 2.000 més de zona de jardí. A més, disposa de 120 habitacions que estan distribuïdes entre les dues plantes superiors. En cada una d’elles hi ha un control d’infermeria, menjador i sales d’estar. A la planta baixa hi ha, entre altres, la unitat d’admissions i els serveis de podologia i perruqueria, així com la sala polivalent i la cafeteria. Pel que fa al centre de dia, aquest també es troba ubicat a la planta baixa.
El complex, que està ubicat al sector del Pi Verd en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, incorpora també un total de 53 habitatges especialment habilitats per a la gent gran, promoguts pel Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Per tal de començar a celebrar aquest important aniversari, el passat dijous es va encetar el programa d’activitats amb diferents propostes musicals, un menú especial pels residents i un Photocall i un audiovisual amb imatges d’aquests últims 10 anys  a la recepció central del centre.

Les properes activitats que hi ha programades es desplegaran després de Nadal. Entre d’altres, el 21 de gener s’obrirà una exposició fotogràfica temporal sobre els valors dels professionals del centre; el 21 d’abril, com a activitat intergeneracional, la Fundació convidarà a nens i nenes de l’escola Carrilet a un berenar saludable; al més de maig hi ha prevista una conferència de caire tècnic; i al mes de juny també es programarà una Excursió per residents i usuaris/àries del Centre de Dia a la Fageda d’en Jordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -