17.8 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

La Fundació Vimar tindrà les seves oficines centrals a un local de l’avinguda de la Unió de Calonge i Sant Antoni

El ple de Calonge i Sant Antoni va acordar amb 16 vots favorables (ERC, Junts, PSC, Avancem, Republicans i PP) i una abstenció (CUP) la cessió d'ús d'aquest local municipal, que abans acollia el Rober Parroquial

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fundació Vilagran Maristany (Vimar) tindrà les seves oficines centrals a un local de l’avinguda de la Unió de Calonge i Sant Antoni. El ple del municipi va aprovar ahir per 16 vots favorables (ERC, Junts per Calonge i Sant Antoni, PSC, Avancem, Republicans i PP) i una abstenció (CUP) cedir aquest espai a la fundació. Anteriorment, aquest local de titularitat municipal el tenia el Rober Parroquial, que ajudava des del 1993 amb el subministrament de roba a les famílies vulnerables del poble.

En aquest equipament de pràcticament 150 metres quadrats, la Fundació Vimar gestionarà les tasques d’administració i finances, les compres, els recursos i el manteniment o, per exemple, els recursos humans. La mateixa fundació s’encarregarà de fer les obres de rehabilitació que pertoquin.

La Fundació Vilagran Maristany es remunta al 1999, quan neix amb la finalitat d’ajudar a les persones d’especials capacitats de la comarca del Baix Empordà. Entre aquests serveis, hi ha l’acolliment residencial, per ara, en set emplaçaments de diferents municipis de la comarca. Un d’aquests és la Residència La Gavina, de Sant Antoni. L’organització té 64 treballadors.

El local va quedar buit l’any passat, quan el Rober va haver de tancar les seves portes perquè no va haver-hi relleu als membres del voluntariat que feien aquest servei social des de feia més de 25 anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Post temporada

Venim d’una temporada absolutament increïble des del punt de vista de la restauració i hotels.  Els amos dels allotjaments...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -