28.1 C
Pals
Dimarts, 27 juliol 2021
- Publicitat -

La Generalitat reduirà una línia de P3 a Sant Feliu de Guíxols malgrat les protestes

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Departament d’Ensenyament està decidit a reduir una línia de P3 de l’escola Baldiri Reixach de Sant Feliu, tot i les crítiques de la comunitat educativa i del mateix ajuntament. El delegat d’Ensenyament a Girona, Josep Polanco, s’ha desplaçat fins a Sant Feliu, on s’ha reunit amb els mestres i el Consell Escolar Municipal.

Polanco ha explicat que l’oferta conjunta de la ciutat de P3 era superior davant del nombre final de preinscripcions registrades. També ha assegurat que la majoria de les preinscripcions s’han resolt amb les primeres opcions d’escolarització que han demanat les famílies. Per això considera “absurd” mantenir les dues línies de P3.

Un centenar de persones s’ha concentrat aquest migdia davant de l’escola. El Consell Escolar Municipal de Sant Feliu de Guíxols s’havia plantat i havia decidit ajornar el procés de matriculació a tota la ciutat. El consistori denuncia que el canvi s’ha fet “de forma unilateral i sense previ avís”. La directora de l’escola, Carmen Gros, demana que es tingui en compte el context social del centre.

Ensenyament ha passat a considerar l’escola Baldiri Reixach de “màxima complexitat” a causa del seu entorn socioeconòmic. Això farà augmentar la plantilla i que el centre compti de més recursos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tothom Ho Comenta – 27 juliol 2021

En GerryQuerryBerry ha tornat a Capital amb la versió estiuenca del Tothom Ho Comenta, amb trucades i fins i tot amb el descobriment d'un nou grup!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -