La Masovera Barbuda: “Vam començar el grup amb 20 anys i ara tenim una perspectiva diferent de la vida i la festa”

- Publicitat -

Un dels grups més sol·licitats per aquest estiu arreu del territori català és la formació de versions La Masovera Barbuda. El grup el formen Pau Caravaca (cantant), Pol Deulofeu (baixista), Martí de Castro (bateria), Enric Sansalvador (pianista), Ferran Sisa (guitarrista) i Pol Hospital (guitarrista). Els sis integrants del grup i diversos membres de l’equip han visitat els estudis de Ràdio Capital per parlar d’alguns dels concerts i la gira d’enguany. 

La Masovera Barbuda neix nou anys enrere després que alguns dels membres actuals de la banda tinguessin la intenció de recuperar un antic grup d’ska que havien format quan tenien 16 o 17 anys. “Vam veure, però, que el què més ho petava eren els grups de versions a les Festes Majors”, reconeixen des del grup. I, a poc a poc, van començar a entrar en el circuit de festes majors arreu de Catalunya. Tot i la llarga llista de concerts que queden, Martí de Castro no podrà acabar la gira, ja que es va trencar un dit de la mà. “Estaré amb el grup des d’una perspectiva diferent”, reconeix el bateria.

I tot i que la pandèmia va frenar el creixement del grup, en aquests darrers tres anys, la feina de La Masovera Barbuda ha anat creixent cada cop més. Els integrants del grup també apunten que ara es prenen els concerts i la carrera amb el grup de manera més seriosa que al començament. “Vam començar el grup amb 20 anys i, ara per ara, tenim una perspectiva diferent de la vida i la festa”, expliquen des del grup.

Des del grup reconeixen que cada cop més estan tocant a festes on abans anaven de públic. “Això, al principi, era impensable per nosaltres”, reconeixen els membres de La Masovera Barbuda.

La gira, amb el nom de DesMASUrat, passarà per poblacions com Vulpellac, Maçanet de la Selva o Castell d’Aro, entre altres. I tot i que no canvien en excés el repertori, des de la Masovera Barbuda presentaran algunes versions inèdites que ja han pogut gaudir aquest cap de setmana a Parlavà.

- Publicitat -