23 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

La pell d’un llop no és un reclam

"No tinc clar quin era l'objectiu la imatge polèmica amb què us despertem avui!

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

No tinc clar quin era l’objectiu la imatge polèmica amb què us despertem avui. A la fira Girocaça que s’ha celebrat aquest cap de setmana, s’hi ha exhibit la pell del llop que van atropellar a Mont-ras fa unes setmanes. El pobre animal va ser objecte de múltiples estudis per detecar-ne l’origen perquè és una espècie en perill d’extinció.

Ahir, la pell de l’animal es podia veure a l’estand dels Agents Rurals d’aquesta fira que es celebra a Santa Cristina. La meva pregunta és: per què? Dubto que els Agents Rurals ho mostressin com un trofeu, però no entenc què volien expressar.

A més, no trobo encertat que l’Ajuntament fes servir la pell d’aquesta pobra bèstia com a reclam per animar la gent a anar a aquesta fira, tal com explicaven a la nota de premsa que van enviar als mitjans. Per mi, la pell d’aquest llop hauria estat un reclam per passar tot el dia a la platja i allunyar-me tant com pogués de la fira de la caça.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -