20.2 C
Pals
Dilluns, 18 octubre 2021
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell incorpora una unitat canina per fer front al consum i tinença de substàncies estupefaents

A partir d’ara, “Uma”, que és el nom de la gossa ensinistrada per la detecció de substàncies estupefaents, i que es tracta d’un pastor belga malinois d’un any i quatre mesos d’edat, s’incorpora a la Policia local amb la finalitat de prevenir el consum i tràfic de drogues.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Durant la darrera setmana, s’ha incorporat una unitat canina a la Policia Local de Palafrugell, un projecte que s’ha gestat al llarg del darrer any i que ara és una realitat. El seu principal objectiu és la prevenció del consum i/o tinença de substàncies estupefaents a la via i espais públics, així com la lluita contra el tràfic d’aquestes substàncies, fomentant el patrullatge a peu de proximitat.

A partir d’ara, “Uma”, que és el nom de la gossa ensinistrada per la detecció de substàncies estupefaents, i que es tracta d’un pastor belga malinois d’un any i quatre mesos d’edat, s’incorpora a la Policia local amb la finalitat de prevenir el consum i tràfic de drogues. Paral·lelament també donarà suport a la resta d’unitats del cos policial, participarà en controls preventius de vehicles, realitzarà patrulles a peu per les zones amb més problemàtiques relacionades amb el consum de substàncies estupefaents, xerrades i exhibicions als centres escolars per conscienciar als més joves sobre els efectes que produeixen el consum d’aquestes substàncies, així com el suport a les inspeccions administratives dels establiments i col•laboracions amb altres cossos policials que ho requereixin.

Aquesta unitat canina, suposarà un important suport en la detecció d’aquestes substàncies en llocs molt específics, facilitant la detecció de les substàncies. A més, suposarà una disminució de la sensació d’inseguretat a diferents punts del municipi.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

5 COMENTARIS

Comments are closed.

- Publicitat -

Retards de fins a cinc mesos per reparar vehicles als tallers de l’Empordà

El gremi alerta d'una caiguda de la facturació i asseguren que en motos i bicicletes el problema "encara és més greu"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -