19.6 C
Pals
Divendres, 19 agost 2022
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós modifica els horaris laborals per suplir el personal confinat pel coronavirus

Els sindicats es queixen que el problema de fons és l’envelliment de la plantilla

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha signat aquesta setmana un decret de modificació del quadrant d’horaris de la Policia Local. Argumenta que la raó és que uns agents del cos s’han hagut d’aïllar pel risc de contagi del coronavirus.

En canvi, els representants sindicals del cos, asseguren que el problema de fons és la falta d’efectius i l’envelliment de la plantilla. També critiquen que el material de protecció els ha arribat tard.

La modificació del quadrant s’ha posat en marxa dilluns passat i s’allargarà com a mínim fins al 3 de maig. El personal de la Policia Local faran torns de 12 hores per compensar els nou agents confinats. Així ho ha explicat a Ràdio Palamós Alfons Bartolomé, regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament:

Ara bé, Miquel Àngel Garcia, delegat del sindicat CSIF a la Policia Local palamosina els retreu que han establert aquest canvi d’horari amb l’excusa de la crisi sanitària per no afrontar el problema real que és l’envelliment de la plantilla ja que fa uns deu anys que no entra cap agent nou. Escoltem-lo.

El regidor de Seguretat Ciutadana reconeix que fa temps que efectivament no s’incorporen nous agents i que faran el possible per canviar aquesta situació.

Finalment, els sindicats policials critiquen aspectes de la gestió tècnica i política de la crisi sanitària. Concretament, es queixen que el material de protecció adequat els va arribar tard i que aquest fet els ha exposat al contagi del coronavirus. Així ho ha explicat Miquel Àngel Garcia

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Matins frescos i ambient assolellat amb recuperació de la temperatura màxima

Nits i matins més frescos, temps majoritàriament assolellat i ascens de la temperatura màxima amb calor moderada.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -