14.3 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

La regidora d’hisenda de la Bisbal no plegarà tot i les crítiques de l’oposició a la seva gestió

Carme Vall ha rebut el suport de la majoria de l'equip de govern, no pensa dimitir i tampoc serà cessada per l'alcalde

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La regidora d'hisenda de la Bisbal no plegarà tot i les crítiques de l'oposició a la seva gestió
Loading
/

Fa mesos que des de l’oposició municipal es denuncien irregularitats en l’àrea econòmica de l’ajuntament i es demana que s’hi faci una auditoria i ara amb les noves revelacions que afecten aquesta àrea municipal, les queixes han pujat de to. A hores d’ara ja son dos els treballadors municipals que estan denunciats al jutjat pel Consistori per temes diferents, i això fa que tots els grups municipals de l’oposició hagin tornat a criticar  la situació.

Fidel al seu estil, el més contundent ha estat Xavier Dilmé. El regidor per CiU i militant del grup polític Tots per la Bisbal-CiU demana “el cessament immediat de la regidora Carme Vall i la intervenció de la Sindicatura de Comptes de Catalunya a la qual han assegurat que s’adreçarien per tal de que posi ordre en aquest desgavell que afecta la credibilitat de l’Ajuntament de la Bisbal”

La regidora Carme Vall ha assegurat a aquest mitjà que “La dimissió la demana un únic regidor que ja ha començat la campanya pel seu compte i no em plantejo, en cap cas, dimitir. Els companys de govern aproven la meva gestió i considero que la millor manera de solucionar els problemes és treballant i prenent les millors decisions possibles en comptes de posar benzina al foc. En tots els casos es van detectar unes irregularitats, s’ha posat fil a l’agulla per veure quins n’eren els motius i en tot cas, quan estigui clar quin ha estat el problema, es prendran les mesures que es considerin i es faran publiques”

Per la seva banda l’alcalde Lluís Sais també ha manifestat a Ràdio Capital que “És evident que alguns fa temps que estan de campanya i aquesta performance en forma part” i ha afirmat de manera contundent “No penso cessar a Carme Vall”

També des de la CUP, formació que s’integra dins l’equip de govern, i mitjançant un comunicat emès a través de les xarxes socials, han volgut donar tot el suport a la regidora Carme Vall. “Fermesa, rigor i determinació han estat demostrades per la regidora en la presa de decisions que ha hagut d’afrontar. És per això que considerem mesquí, electoralista, i oportunista culpabilitzar a l’equip de govern, i de manera concreta a la regidora d’hisenda d’uns fets que s’han gestionat d’acord amb les directrius dels serveis jurídics municipals”

Òscar Aparicio el líder de Independents per la Bisbal – PSC el principal grup de l’oposició ha manifestat el següent a Ràdio Capital

 

Més enllà de la lògica del període preelectoral en el que ens trobem, sembla evident que alguna cosa no acaba de rutllar en l’àrea econòmica de l’Ajuntament de la Bisbal tot i la bona voluntat dels seus gestors, de la que ningú dubta, però alguna decisió s’haurà de prendre per tal de restablir l’estabilitat d’una àrea vital pel bon funcionament de la ciutat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós començarà a excutar la segona fase de la reforma urbana del barri de la Platja

Aquest projecte conjunt de reforma urbana de diversos carrers del barri de la Platja té un pressupost global d’uns 1.678.000 €, i compta amb una aportació de 250.000 € atorgada pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya PUOSC 2020-2024.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -