13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

La tramuntana causa desperfectes a la nova estació d’autobusos de la Bisbal

Segons informa el Diari de Girona, dimarts a la nit es va desprendre una de les planxes mentre que altres elements "voleiaven"

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La tramuntana d’aquests últims dies ha causat algun desperfecte a la nova estació d’autobusos de la Bisbal d’Empordà. Segons informa el Diari de Girona, dimarts a la nit es va desprendre una de les planxes mentre que altres elements “voleiaven” a causa del fort vent. Els Bombers es van desplaçar fins l’estació per arreglar-ho.

Les obres de l’estació, situada a la Carretera de Cruïlles, ja estan pràcticament finalitzades. Tal com va anunciar l’alcalde Enric Marquès aquesta setmana, les instal·lacions entraran en funcionament el proper dissabte 27 de març.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -