19.1 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

L’Agència Catalana de l’Aigua avala la nova façana marítima de Sant Feliu de Guíxols

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Agència Catalana de l’Aigua ha emès un informe positiu en referència al projecte de la nova façana marítima de Sant Feliu de Guíxols. D’aquesta manera, tira endavant la primera fase que començarà el mes de desembre i està previst que acabi el maig del 2018.

L’informe, segons ha concretat el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, dóna també algunes indicacions en referència a la canalització de la riera, i concreta que s’hauran d’incorporar dispositius per a la retenció de contaminants.

Segons ha dit Saballs, el pressupost inicial de 3 milions d’euros, probablement es veurà reduït quan les empreses licitin, ja que es tracta d’un concurs públic. Quan s’hagin d’iniciar les obres una vegada feta la licitació, s’haurà de demanar l’autorització de l’inici de les obres a l’ACA.

La segona fase del projecte s’iniciarà el setembre del 2018 i acabaria el desembre del 2019.

D’altra banda, Saballs també ha explicat a Ràdio Capital que les reformes als Jardins de Juli Garreta segueixen en marxa dins del termini previst de cinc setmanes, i que fins i tot, es podria escurçar. Aquesta primera fase té un cost de 57.025€ i s’estan projectant d’altres fases per poder redefinir tots els espais.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

15 empreses del Baix Empordà seran a la Fira de Mostres de Girona

Entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre se celebrarà la 59a edició del saló multisectorial gironí, que tindrà 257 expositors i es reprendrà dos anys després per la pandèmia. Hi haurà representats 11 pobles baixempordanesos i s’han programat un centenar d’activitats i xerrades i una visita virtual de l’esdeveniment
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -