13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

L’Agència Catalana de l’Aigua no veu problemes a la granja d’engreix de Solius, però en deixa el seguiment en mans d’Agricultura

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Santa Cristina ja disposa de l’informe que havia demanat a l’Agència Catalana de l’Aigua sobre el projecte de la granja d’engreix de pollastres a Solius. Una instal·lació que tindrà una capacitat per a més de 83.000 pollastres.

L’ACA apunta que la granja no suposa risc per a a la xarxa de captació d’aigua potable. Recordem que el mes passat el govern de Santa Cristina d’Aro va donar llum verda al projecte perquè havia rebut el vistiplau de la Generalitat i del Consell Comarcal. L’Agència Catalana de l’Aigua exposa que la granja queda molt més enllà del perímetre de protecció de 300 metres de distància de l’aqüífer del riu Ridaura, des d’on es capta l’aigua potable per abastir el municipi. A més, assenyala que correspon al Departament d’Agricultura fer-ne el seguiment, en el marc dels controls de la gestió de les dejeccions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -