19.6 C
Pals
Divendres, 19 agost 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur renova la pista poliesportiva de l’Escola Pública l’Olivar Vell d’Esclanyà

El consistori segueix treballant per tal de mantenir en un estat òptim les instal·lacions i serveis dels centres educatius del municipi.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha executat recentment un seguit de treballs de millora a la pista poliesportiva de l’Escola Pública l’Olivar Vell d’Esclanyà. En paraules de la regidora d’Educació, Gemma Coll, les obres realitzades s’emmarquen en la voluntat de “posar a punt les instal·lacions esportives abans de l’inici de curs escolar a fi que l’alumnat les trobi en un estat òptim per a la seva utilització i aprofitament”.

L’actuació ha consistit en la substitució de les grades i el paviment de formigó de la pista poliesportiva, que no es trobaven en un bon estat de conservació a causa del lògic desgast del pas del temps. El formigó de la pista s’estava fragmentant i tenia irregularitats, mentre que les grades ja presentaven deficiències estructurals. Més enllà d’aquesta intervenció, el  drenatge  de  la  pista  estarà  format  per  embornals  amb  reixes  interceptores  de  fosa  que recolliran les aigües pluvials de la pista.

Aquests treballs de renovació també comporten la substitució de les porteries d’handbol i futbol sala per unes de reglamentàries i el pintat de les línies de senyalització dels diferents jocs de la pista. A més, s’ha reemplaçat la xarxa de protecció a la zona de la pista i els tancaments  perimetrals del recinte de l’escola a la zona del carrer Martina, a la pista poliesportiva i la continuació fins al camí del Pedregat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Matins frescos i ambient assolellat amb recuperació de la temperatura màxima

Nits i matins més frescos, temps majoritàriament assolellat i ascens de la temperatura màxima amb calor moderada.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -