8 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

L’Ajuntament de Begur renova la pista poliesportiva de l’Escola Pública l’Olivar Vell d’Esclanyà

El consistori segueix treballant per tal de mantenir en un estat òptim les instal·lacions i serveis dels centres educatius del municipi.

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha executat recentment un seguit de treballs de millora a la pista poliesportiva de l’Escola Pública l’Olivar Vell d’Esclanyà. En paraules de la regidora d’Educació, Gemma Coll, les obres realitzades s’emmarquen en la voluntat de “posar a punt les instal·lacions esportives abans de l’inici de curs escolar a fi que l’alumnat les trobi en un estat òptim per a la seva utilització i aprofitament”.

L’actuació ha consistit en la substitució de les grades i el paviment de formigó de la pista poliesportiva, que no es trobaven en un bon estat de conservació a causa del lògic desgast del pas del temps. El formigó de la pista s’estava fragmentant i tenia irregularitats, mentre que les grades ja presentaven deficiències estructurals. Més enllà d’aquesta intervenció, el  drenatge  de  la  pista  estarà  format  per  embornals  amb  reixes  interceptores  de  fosa  que recolliran les aigües pluvials de la pista.

Aquests treballs de renovació també comporten la substitució de les porteries d’handbol i futbol sala per unes de reglamentàries i el pintat de les línies de senyalització dels diferents jocs de la pista. A més, s’ha reemplaçat la xarxa de protecció a la zona de la pista i els tancaments  perimetrals del recinte de l’escola a la zona del carrer Martina, a la pista poliesportiva i la continuació fins al camí del Pedregat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El 13 de març s’escollirà nou patró major de la Confraria de Palamós

S'han confirmat les dates per a la renovació dels òrgans de govern de les confraries de pescadors catalanes, entre...

Altres notícies