14.3 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha denunciat un treballador de l’àrea de recaptació

Un treballador de l'àrea de recaptació denunciat per presumptes irregularitats en el cobrament dels impostos dels ciutadans que podrien constituir delictes de malversació de patrimoni públic i falsedat documental

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha denunciat un treballador de l'àrea de recaptació
Loading
/

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha denuncia un treballador de l’àrea de recaptació per presumptes irregularitats en el cobrament dels impostos dels ciutadans. La denuncia ha estat interposada davant dels Jutjats de la Bisbal i els fets podrien ser constitutius de delictes de malversació de patrimoni públic i falsedat documental.

L’alcalde Lluís Sais en declaracions a Ràdio Capital ha confirmat que diversos veïns de la Bisbal havien alertat l’ajuntament de que per part del Consell Comarcal se’ls hi enviaven requeriments d’executiva per impostos i taxes que ja havien pagat.

Tot i que l’ajuntament feia dos anys que havia prohibit que es fessin pagaments en efectiu a les dependències municipals, va detectar a través de les denúncies dels veïns que un treballador de l’àrea de recaptació havia seguit fent aquests cobraments, i els diners no s’havien ingressat en el compte de l’ajuntament.

Lluís Sais, alcalde de la Bisbal

 

Estaríem parlant de la comissió de presumptes delictes que podrien quedar atenuats pel fet de que el treballador ja hauria retornat tots els diners.

Lluís Sais, alcalde de la Bisbal

 

 

Les quantitats no ingressades en el seu moment en el compte de l’ajuntament correspondrien a diversos tipus de taxes i impostos, bàsicament IBI, Matriculació de vehicles o la taxa d’escombraries. Es tracta doncs d’una altra anomalia en el funcionament de l’àrea econòmica de l’ajuntament després del cas del vigilant de la zona blava al que també se li segueixen diligències judicials

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós començarà a excutar la segona fase de la reforma urbana del barri de la Platja

Aquest projecte conjunt de reforma urbana de diversos carrers del barri de la Platja té un pressupost global d’uns 1.678.000 €, i compta amb una aportació de 250.000 € atorgada pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya PUOSC 2020-2024.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -