17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

Arriba la nova edició de la campanya “A l’abril, cuida’t amb salut!”

La Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut i el Servei de Prevenció de Riscos Laborals organitzen aquesta campanya per promoure els hàbits saludables entre la població del Baix Empordà

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’apropa el mes d’abril i des de la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut i el Servei de Prevenció de Riscos Laborals organitzen un any més la campanya “A l’abril, cuida’t amb salut!”. Amb aquesta es vol promoure els estils de vida saludables entre la població del Baix Empordà i els professionals de salut.

Durant aquesta campanya hi ha previstes diverses activitats que s’emmarquen en actes commemoratius que tenen lloc durant el mes d’abril, com són el Dia Mundial de la Salut el 7 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física el 6 d’abril i Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball del 28 d’abril. La principal motivació és dur a terme activitats que promoguin els hàbits saludables entre la població, així com també ajudar a prevenir problemes de salut i la sensibilització en la diversitat.

Però, quines són les activitats que es podran fer? N’hi ha moltes de programades per diversos municipis de la comarca, com per exemple:

  • El dissabte 6 d’abril a les 9h es farà una sortida amb bicicleta, de 20 km, per camins i pistes, amb sortida i arribada al CAP de Torroella.
  • El diumenge 7 d’abril a partir de les 8:30h, i organitzat amb RUNWOMANRUN, des del passeig de Palamós es faran dues marxes, una de terapèutica (per a les persones amb mobilitat reduïda) i una altra de popular (per a les persones que caminen amb una mica d’intensitat).
  • El dijous 18 d’abril a les 19h la pujada nocturna als Àngels a La Bisbal d’Empordà.
  • El 24 d’abril a les 19h a la Casa Pastors de Torroella de Montgrí, una xerrada sobre alimentació.
  • El 26 d’abril a les 17:30h la pujada al Castell del  Montgrí, aquestes dues darreres activitats en el marc de la fira L’Empordà, Cuina i Salut.
  • El 29 d’abril a les 15h una caminada saludable amb sortida i arribada al CAP de Palamós.

Totes aquestes activitats són obertes al públic i als professionals que hi vulguin participar. Són gratuïtes però sí que és necessària l’inscripció prèvia.

Per la seva banda, els professionals del sector també podran participar en d’altres actes organitzats específicament per al col·lectiu. Destaquen les sessions i activitats organitzades pel Servei de Prevenció de Riscos Laborals -projecte Empresa Saludable. Hi haurà la 4a. Jornada d’Empresa Saludable, que enguany tractarà sobre la diversitat funcional. També s’ha previst la visita a la Cooperativa de La Fageda.

Cal destacar a més a més, activitats que s’estan portant a terme a les diferents ABS que formen part de la jornada laboral, com per exemple ioga a Palafrugell, pilates a La Bisbal d’Empordà i caminades saludables a Torroella de Montgrí.

Podeu consultar totes les activitats a la pàgina web dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -