6.3 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell es gasta més de 18 MIL euros en un aparcament que no utilitza

Juli Fernández, cap de l'oposició a Palafrugell, denuncia unes despeses en un aparcament que no s'ha fet servir mai i demana responsabilitats polítiques als responsables.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell, segons el Diari de Girona, paga un lloguer superior als 18 MIL euros per un aparcament que no fa servir i que, de fet, no ha funcionat mai. Així ho ha fet saber el portaveu del PSC, Juli Fernández.

Segons el portaveu socialista, que en ocasions ha denunciat en el plenari el fet que el govern fes un contracte d’arrendament de l’antic aparcament del Caprabo, l’Ajuntament de Palafrugell ha seguit assumint unes despeses de lloguer d’un terreny que s’havia d’usar com a aparcament i que no s’ha fet servir mai per a un import exacte de 18.142 euros.

Juli Fernández ha afirmat que “aquest fet per part del govern suposa una greu responsabilitat en la gestió dels recursos públics”. A més, ha afegit que “és molt lamentable que l’Ajuntament de Palafrugell signés en el seu moment un contracte d’arrendament d’un espai sense els informes tècnic previs, que justifiquin que es compleixen els requisits per la seva utilització en condicions de seguretat i encara més greu, assumir despeses”.

El PSC de Palafrugell considera oportú que aquest fet comporti alguna responsabilitat política del regidor responsable.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -