17.2 C
Pals
Dijous, 22 febrer 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós delimita l’espai on es farà la nova estació d’autobusos

Aquesta estació s'ubicarà entre el carrer Enric Vincke i el Pla de Sant Joan, amb un cost d'uns 2,4 milions d'euros que assumirà la Generalitat

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'Ajuntament de Palamós delimita l'espai on es farà la nova estació d'autobusos
Loading
/

L’Ajuntament de Palamós aprovarà demà inicialment al Ple la delimitació de l’espai on s’ubicarà la nova estació d’autobusos del municipi. Aquesta infraestructura es trobarà a la prolongació del carrer Enric Vincke i connectarà amb el Pla de Sant Joan. Actualment, aquest tram que unifica ambdós zones està en procés de construcció i urbanització, a càrrec de l’Ajuntament de Palamós. La nova estació d’autobusos, però, és competència del Departament de Territori de la Generalitat.

Per això, Lluís Puig, alcalde de Palamós, ha explicat a Ràdio Capital que fan aquest tràmit previ (que suposa, a efectes pràctics, una modificació del POUM) per tal que, aleshores, l’Administració catalana pugui començar amb la licitació d’aquest projecte tan esperat. Escoltem Puig:

La inversió per aquesta nova estació d’autobusos serà d’un total de 2,4 milions d’euros. El projecte de Pressupostos de la Generalitat per a l’any 2020 contempla destinar la quantia de 589.335 euros per enguany, pujar a quasi 1,45 milions el 2021 i, finalment, abonar un pagament de 365.000 durant el 2022.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós inicia feines de millora i manteniment al passeig del Mar i als Jardins 1 d’octubre

L'actuació està prevista que s'allargui fins Setmana Santa i s'estendrà en altres trams del passeig del Mar que ho requereixin
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -