8.6 C
Pals
Dimarts, 19 gener 2021

L’Ajuntament de Pals convoca un concurs d’ornamentació nadalenca

Així l’Ajuntament de la Pals vol reforçar l’esperit nadalenc d’aquest any atípic, animant la participació de tots els veïns i veïnes a decorar els espais exteriors i visibles de les seves cases i aparadors per engalanar el nostre poble. Llums, arbres, etc.,- ornamentació nadalenca per fer una mica més Nadal i enfortir el sentiment de comunitat.

El més llegit

Detenen un home per cremar quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 35 anys, i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte d'incendi i danys

27 classes confinades al Baix Empordà després d’una setmana de segon trimestre

El municipi amb més impacte de coronavirus a les escoles és, amb diferència, Sant Feliu de Guíxols, que té 15 classes confinades. El segueix Palafrugell, amb 4 grups en quarantena.

Un de cada tres ingressos a l’hospital de Palamós és per coronavirus

En les darreres 3 setmanes, s'han realitzat entorn de 100 ingressos setmanals a l'Hospital de Palamós

Rescaten cinc tripulants d’una embarcació bolcada a Calella de Palafrugell

Dos d'ells eren menors d'edat i patien una hipotèrmia lleu
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals vol impulsar aquest any un concurs especial per les festes de Nadal.
Concretament, es proposa un concurs que consistirà a decorar els aparadors, façanes i balcons amb temàtica nadalenca per tal d’engalanar els carres i animar els comerços per incentivar les compres dins el municipi, a més d’ajudar a vestir els carrers en un any complicat. Així l’Ajuntament de la Pals vol reforçar l’esperit nadalenc d’aquest any atípic, animant la participació de tots els veïns i veïnes a decorar els espais exteriors i visibles de les seves cases i aparadors per engalanar el nostre poble. Llums, arbres, etc.,- ornamentació nadalenca per fer una mica més Nadal i enfortir el sentiment de comunitat.

Poden participar al sorteig tots els veïns i veïnes del municipi de Pals amb una terrassa, balcó, finestra, façana, aparador,

arbre exterior visible des del carrer, etc. – que doni a la via pública i que reuneixi les condicions necessàries per ser decorats sense que suposi cap perill per a la seva integritat, ni la dels vianants, o tota la comunitat de veïns d’una finca de forma conjunta. La seva decoració no pot transformar ni modificar el domini públic.

Els participants hauran d’adoptar les mesures necessàries per garantir la seguretat de les instal·lacions, assumint qualsevol responsabilitat davant de tercers.

Els balcons, façanes i aparadors no podran fer menció a cap marca o producte comercial ni a cap contingut inapropiat ni ofensiu.

Per participar en el sorteig, cal enviar un correu electrònic a [email protected] abans del 22 de desembre de 2020, indicant:

– Nom del participant

– Telèfon de contacte

– Adreça de l’habitatge que participa al concurs

– Breu descripció: Façana, balcó, arbre, aparador, portal,…

– Fotografia de l’espai ornamentat i dels elements decoratius

L’ornamentació ha d’estar exposada, com a mínim, des del dia 22 de desembre de 2020 fins el dia 7 de gener de 2021.

El dia 12 de gener es procedirà a fer un sorteig entre totes les persones que hagin participat. Tots els participants obtindran un número de participació segons ordre d’inscripció i el sorteig tindrà lloc a través d’una aplicació externa.

Els guanyadors es publicaran a la web municipal www.pals.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament. Es notificarà als guanyadors per telèfon i s’establirà el lloc i la data per a l’entrega del premi.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Meritxell Pérez, directora del CAP de Palamós: “hem rebut molt positivament la 1a dosi de la vacuna”

Afirma que tot i la gran participació en la primera dosi, no cal abaixar la guàrdia per la tercera onada de casos que hi ha

Altres notícies