13.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols presenta el seu 65è Concurs de flors i plantes

Com tots els anys, podrà participar tothom qui ho desitgi i no sigui professional del món de la jardineria.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols presenta el seu 65è Concurs de flors i plantes. Com tots els anys, podrà participar tothom qui ho desitgi i no sigui professional del món de la jardineria. Hi haurà 11 modalitats: Rosa Individual, Ram de roses, Ram de flors, Ikebana, Orquídia, Flor boscana, Bonsai, Planta verda individual, Planta florida individual, Planta Cactus individual i Ornamentació. Pel que fa a la participació, s’admeten un total de tres unitats presentades per concurs i modalitat.

Els participants hauran de presentar les flors tallades amb els seus propis estris, i per a la modalitat de rosa individual l’organització facilitarà un gerro igual per tothom. A més, amb la finalitat d’ornamentar els recintes, s’admetran flors i plantes fora de concurs que seran exposades amb un rètol que indicarà el nom del col·laborador.

Els horaris i lloc de presentació de plantes i flors tallades serà a l’Ajuntament el divendres 4 de maig, de 9 a 13 i de 15 a 18 h; i el dissabte 5 de maig, de 9 a 13 h. El jurat qualificador no coneixerà amb antelació els propietaris de les plantes i flors exposades i les seves decisions no podran ser apel·lades. El lliurament dels premis es farà el diumenge 6 de maig, a les 20h. a l’Ajuntament.

Per a més informació, podeu trucar de 10 a 13h al telèfon de l’àrea de cultura: 972820167.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -