13.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí estrena una web més funcional

La pàgina va ser activada el darrer dijous 27 d’abril, amb un disseny completament renovat i una distribució dels continguts més ordenada i clara.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí estrena una web més funcional, àgil i adaptable a tots els dispositius. La pàgina va ser activada el darrer dijous 27 d’abril, amb un disseny completament renovat i una distribució dels continguts més ordenada i clara.

Josep Martinoy, regidor de Comunicació, argumenta que la renovació de la web s’havia convertit en una necessitat. Calia modernitzar tant la seva interfície, com el sistema intern d’administració. En aquest sentit, la nova web manté l’essència de l’anterior, però incorpora prestacions més modernes, la qual cosa li confereix més comoditat i rapidesa en la navegació i en la gestió dels continguts. S’espera que a partir de dilluns la web ja sigui plenament operativa.

La iniciativa s’emmarca dintre del conjunt de millores que està implementant l’Ajuntament de les diferents eines de comunicació i difusió municipals. Martinoy recorda que actualment el web institucional és, segurament, la principal eina de comunicació i relació de l’Ajuntament amb la població, per la qual cosa calia adequar-lo a uns estàndards de qualitat més elevats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -