9.5 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí estrena una web més funcional

La pàgina va ser activada el darrer dijous 27 d’abril, amb un disseny completament renovat i una distribució dels continguts més ordenada i clara.

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

Miki Núñez suspèn el concert de la Bisbal i el farà al juliol a Sant Antoni de Calonge

El concert queda suspès a causa de la pandèmia de la COVID-19, Miki Núñez però cantarà al Sant Antoni Beach Festival a principis de juliol
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí estrena una web més funcional, àgil i adaptable a tots els dispositius. La pàgina va ser activada el darrer dijous 27 d’abril, amb un disseny completament renovat i una distribució dels continguts més ordenada i clara.

Josep Martinoy, regidor de Comunicació, argumenta que la renovació de la web s’havia convertit en una necessitat. Calia modernitzar tant la seva interfície, com el sistema intern d’administració. En aquest sentit, la nova web manté l’essència de l’anterior, però incorpora prestacions més modernes, la qual cosa li confereix més comoditat i rapidesa en la navegació i en la gestió dels continguts. S’espera que a partir de dilluns la web ja sigui plenament operativa.

La iniciativa s’emmarca dintre del conjunt de millores que està implementant l’Ajuntament de les diferents eines de comunicació i difusió municipals. Martinoy recorda que actualment el web institucional és, segurament, la principal eina de comunicació i relació de l’Ajuntament amb la població, per la qual cosa calia adequar-lo a uns estàndards de qualitat més elevats.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pals aprova el pressupost municipal de 2021

Pals ha aprovat el pressupost municipal per aquest 2021. El Pressupost municipal 2021 és de 6.346.000 €, el que representa un increment de l’1,28% respecte a l’any anterior.

Altres notícies