9.5 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

Un centenar de persones assisteixen a la 3a Jornada Empresa Saludable de SSIBE

Celebrada a Palamós, l’edició d’enguany ha tingut les emocions com a eix vertebrador de l’acte amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Un centenar de persones assisteixen a la 3a Jornada Empresa Saludable de SSIBE celebrada a Palamós el passat divendres. L’edició d’enguany ha tingut les emocions com a eix vertebrador de l’acte amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball, el qual se celebra el 28 d’abril.

Els assistents van poder escoltar de primera mà experiències de professionals de renom, com és el cas de Mercè Conangla, Directora de l’Institut d’Ecologia Emocional, que ha aportat la vessant teòrica a la gestió de les emocions, el concepte d’ecologia emocional i el procés d’acreditació de l’Hospital Clínic de Barcelona com a Empresa Ètica i Emocionalment Responsable. Altres ponents han estat Pau Batlle, responsable del Programa SiguesTú de DipSalut; Eva Garcés, consultora de desenvolupament de capital humà i relacions humanes i Albert Riera, director de comunicació de la cooperativa la Fageda.

Aquest és el tercer any que SSIBE organitza la jornada d’empresa saludable que complementa la campanya “A l’Abril, cuida’t en salut!” i on s’organitzen activitats vinculades a estils de vida saludable per als professionals de l’organització i també per a tots els ciutadans i ciutadanes de la comarca del Baix Empordà.

La finalitat d’aquest projecte és impulsar i visualitzar l’esperit de la prevenció i els bons hàbits saludables, així com marcar les línies de treball de l’Empresa Saludable: la promoció de la salut i dels estils de vida saludables, l’atenció a l’ambient físic i psicosocial de treball i la participació en la comunitat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pals aprova el pressupost municipal de 2021

Pals ha aprovat el pressupost municipal per aquest 2021. El Pressupost municipal 2021 és de 6.346.000 €, el que representa un increment de l’1,28% respecte a l’any anterior.

Altres notícies