13.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Un centenar de persones assisteixen a la 3a Jornada Empresa Saludable de SSIBE

Celebrada a Palamós, l’edició d’enguany ha tingut les emocions com a eix vertebrador de l’acte amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Un centenar de persones assisteixen a la 3a Jornada Empresa Saludable de SSIBE celebrada a Palamós el passat divendres. L’edició d’enguany ha tingut les emocions com a eix vertebrador de l’acte amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball, el qual se celebra el 28 d’abril.

Els assistents van poder escoltar de primera mà experiències de professionals de renom, com és el cas de Mercè Conangla, Directora de l’Institut d’Ecologia Emocional, que ha aportat la vessant teòrica a la gestió de les emocions, el concepte d’ecologia emocional i el procés d’acreditació de l’Hospital Clínic de Barcelona com a Empresa Ètica i Emocionalment Responsable. Altres ponents han estat Pau Batlle, responsable del Programa SiguesTú de DipSalut; Eva Garcés, consultora de desenvolupament de capital humà i relacions humanes i Albert Riera, director de comunicació de la cooperativa la Fageda.

Aquest és el tercer any que SSIBE organitza la jornada d’empresa saludable que complementa la campanya “A l’Abril, cuida’t en salut!” i on s’organitzen activitats vinculades a estils de vida saludable per als professionals de l’organització i també per a tots els ciutadans i ciutadanes de la comarca del Baix Empordà.

La finalitat d’aquest projecte és impulsar i visualitzar l’esperit de la prevenció i els bons hàbits saludables, així com marcar les línies de treball de l’Empresa Saludable: la promoció de la salut i dels estils de vida saludables, l’atenció a l’ambient físic i psicosocial de treball i la participació en la comunitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -