10.9 C
Pals
Dimecres, 21 abril 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

Des del consistori estan buscant les persones responsables dels fets perquè es tracta d'un material perjudicial per la salut

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l’abocament descontrolat d’amiant al costat d’una pista de terra de la zona del Mas Peixet.

Des del consistori denuncien aquest acte amb l’agreujant que “l’amiant és un material incombustible, molt perjudicial per la salut i que només es pot manipular seguint un estricte protocol de seguretat”. De fet, des de l’any 2002, l’amiant és un mineral que està prohibit per l’estat espanyol i que pot causar danys greus a qui ho manipuli sense expierència i protocols.

Ara per ara s’estan buscant els autors dels fets: “us voldríem demanar la vostra col•laboració i si algú ha vist qui ha pogut ser, que ho informi immediatament a l’Ajuntament”, expliquen a la publicació. Asseguren també que aquest és un acte d’irresponsabilitat que afecta greument el mediambient.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Eduard de Ribot: “Ens sentim molt decebuts i lamentem el que han fet els sis ajuntaments amb el PDU”

Ribot ha remarcat que el posicionament dels ajuntaments sempre és en contra del PDU i que si el problema és un tema d'interpretació, "hi ha altres formes"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -