21.5 C
Pals
Divendres, 9 juny 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell, guardonat amb un dels Reconeixements d’Administració Oberta

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consorci d’Administració Oberta de Catalunya ha premiat l’Ajuntament de Palafrugell com un dels consistoris catalans destacats en la implantació i l’ús de l’administració electrònica. El guardó el rep dins la categoria d’ajuntaments de municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants. El consorci promou la digitalització de l’administració pública catalana. Té tres eixos d’actuació: l’estalvi i l’eficiència per reduir costos; el benefici dels ciutadans a través de la reducció del temps en les gestions; i la transparència. En el cas de l’Ajuntament de Palafrugell, el consorci valora tots els tràmits que es poden fer al web municipal i la instauració de la carpeta ciutadana, un espai personal on els ciutadans poden consultar les seves dades i obtenir justificants.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El PSC i Junts a Castell-Platja d’Aro signen el pacte de govern amb la voluntat de treballar en un projecte “conjunt i cohesionat”

Les dues formacions de Castell-Platja d'Aro aposten per la creació d'un Consell de Govern, que neix amb la voluntat d'assolir acords i voluntats conjuntes a l'hora de treballar els diversos temes que sorgeixin del consistori.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -