19.6 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Sant Feliu crearà una illa escolar segura a l’Escola Mossèn Baldiri Reixach

Es tracta d’un espai habilitat perquè pares i mares i els seus fills puguin accedir a les proximitats del centre amb seguretat, tot evitant que els vehicles hi puguin estacionar.

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està treballant per a crear una illa escolar segura a la rodalia de l’Escola Mossèn Baldiri Reixach. Es tracta d’un espai habilitat perquè pares i mares i els seus fills puguin accedir a les proximitats del centre amb seguretat, tot evitant que els vehicles hi puguin estacionar. La mesura impedirà escenes d’automòbils obstaculitzant el pas dels infants i els seus acompanyants i provocant situacions de risc.

El Baldiri Reixach no és el primer centre educatiu de Sant Feliu que disposa d’illes escolars segures. El consistori guixolenc ja ha treballat anteriorment a les immediacions de l’Escola Gaziel i també del Cor de Maria amb les mateixes finalitats. A banda del terra pintat clarament per a diferenciar la zona, també s’hi estan instal·lant peces metàl·liques per tal d’assolir els objectius marcats.En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, Josep Saballs, explica que aquestes illes segures són “camins marcats i segurs, allunyats dels vehicles motoritzats, perquè els infants puguin arribar fins a les escoles”. L’edil comenta que “també s’està renovant el parc infantil del davant del Baldiri”, i properament “s’actuarà a la pista poliesportiva”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 15: 2015

Hem repassat el bo i millor del 2015 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -