10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Oasis gravaran un nou disc després de dotze anys

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Oasis van dir adéu el 2009 després d’un concert desastrós a París on els germans Gallagher es van barallar de males maneres i que va ser el desencadenant del final del grup. Han passat dotze anys i la banda britànica no ha presentat cap cançó nova, amb l’excepció de la maqueta de ‘Don’t stop‘ que Noel Gallagher va trobar per casa i va decidir compartir l’any passat.

Allò podria haver estat una pista del que aquest 2021 ens depara i és que el mateix Noel ha confirmat que desenterrarà velles cançons del grup que mai abans havien estat enregistrades i que es tancarà a l’estudi per publicar un nou disc, que segons apunta el diari The Sun inclouria 14 cançons.

Tot sembla molt bonic, però evidentment té un fet negatiu i és que Liam Gallagher no formarà part d’aquest projecte, o almenys de moment no està previst que el seu germà s’hi impliqui.

Cada vegada que un dels germans ha tingut la intenció de tornar a publicar material com a Oasis l’altre no ho ha rebut massa bé. Veurem si aquesta és la definitiva i podem tornar a gaudir dels germans i de la resta de membres.

Des de la separació dels Oasis Liam creat Beady Eye i posteriorment ha treballat en solitari amb el seu projecte, mentres que Noel va crear Noel Gallagher’s High Flying Birds amb la qual ha anat publicant discs i cançons.

 

L’entrada Oasis gravaran un nou disc després de dotze anys ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies