1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

L’aparcament del Cervantes de Palamós disposa d’un carregador per a vehicles elèctrics

El servei de càrrega de vehicles elèctrics en aquest aparcament és totalment gratuït; amb una potència màxima de 22kW, en el mateix carregador s’hi poden connectar dos vehicles elèctrics al moment

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana han finalitzat les tasques d’instal·lació d’un carregador per a vehicles elèctrics a l’aparcament del Cervantes de Palamós. Aquest disposa de dues preses elèctiques per a la càrrega de dos vehicles al mateix temps i és un servei totalment gratuït.

El carregador té una potència màxima de 22kW i és del tipus Urban T22, de la marca Circutor amb dues preses Mode 3 del Tipus 2. A més, porta un indicador lluminós amb el qual l’usuari pot saber l’estat de càrrega del vehicle (blau, verd i vermell) i també disposa d’un display d’estat per a informació de l’usuari.

Aquest carregador es troba ubicat enmig de dues places situades gairebé a la sortida de l’aparcament del Cervantes per la plaça de Doctor Dalmau. Les dues places estan pintades de color verd i senyalitzades degudament.

El cost total de la instal·lació ha estat de 9.183,90 € (IVA inclòs) i ha estat realitzada per una empresa especialitzada la qual també s’encarregarà de la gestió i el manteniment d’aquest carregador.

Per a la càrrega dels vehicles elèctrics, els usuaris hauran de descarregar al seu telèfon mòbil l’aplicació gratuïta Electromaps, amb la qual podran saber en temps real l’estat d’ambdues preses de les que disposa el carregador, detallant si aquestes estan ocupades, lliures o bé fora de servei. També serà a través d’aquesta aplicació que els usuaris posaran en funcionament la càrrega del vehicle.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -