16.1 C
Pals
Dimarts, 30 maig 2023
- Publicitat -

L’aula 3B de primària de l’Escola l’Estació de Sant Feliu de Guíxols reconeguda com la més innovadora de Catalunya

"Sant Feliu, hivern i estiu", és l'eslògan guanyador del concurs d’anuncis publicitaris per a aules de primària de Cruïlla

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’escola L’Estació de Sant Feliu de Guíxols està de celebració. L’aula 3B de primària ha estat premiada com l’aula més innovadora de Catalunya, en el marc del certamen d’anuncis publicitaris per a aules de primària que organitza Cruïlla. El projecte guanyador de l’Estació es titula “Sant Feliu, hivern i estiu”. Enguany, el concurs consistia a presentar un anunci publicitari, en format cartell o audiovisual sobre la població on es troba l’escola. 

Amb aquest reconeixement, l’aula 3B de primària de l’Estació s’ha convertit en la classe més creativa de les comarques gironines i també ha rebut el premi especial Catalunya per l’ús de la llengua en compondre rimes i per la composició i qualitat tècnica dels plans i muntatges del vídeo.

El premi que ha rebut el centre educatiu han sigut un total de 3.000 euros; 2.000 pel premi especial Catalunya i els 1.000 restants per ser guanyadors de la província de Girona. 

Per valorar aquest reconeixement, hem parlat amb Isabel Ventura, directora de l’escola L’Estació. Ventura afirma que fa temps que des del centre educatiu es treballa molt tema audiovisual. S’han presentat diverses vegades en projectes audiovisuals i “l’escola ja està basada a fer aquest tipus d’activitats [de caire audiovisual]”.

 

Així explica la directora de l’escola L’Estació el procés de creació del projecte guanyador dels alumnes de 3B de primària. 

 

En aquest enllaç es pot visualitzar el projecte guanyador de l’Escola l’Estació.  

Altres aules reconegudes 

En el certamen Pluja d’Idees de Cruïlla hi han participat més de 2.000 alumnes de centres educatius de Catalunya. S’han presentat vora un centenar d’anuncis. 

La classe de 5B de l’Escola Pau Casals de Montmeló ha guanyat a la província de Barcelona amb el seu lema “Vaig venir a gaudir de la història de Montmeló“. La classe de 3A de l’Escola Sant Ramon del Pla de Santa Maria s’ha alçat amb el premi a la província de Tarragona amb el seu vídeo “El Pla de Santa Maria, quan el vinguis a visitar destral que t’hi voldràs quedar“, mentre que el premi de la província de Lleida ha quedat desert.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

091 – 29 de maig amb Lluís Puig

Lluís Puig, alcalde de Palamós, ens ha visitat avui al 091. L'hem fet parlar a cor obert. Se n'ha...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -