18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Les obres públiques a Palafrugell queden estancades per la manca de subministraments

Aquesta situació està afectant sobretot dues actuacions: la de l'antiga escola d'arts i oficis i la de la plaça del Priorat Santa Anna. No obstant, les obres de l'Avinguda Espanya avancen amb bon ritme.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de Palafrugell, ha explicat a Ràdio Palafrugell que hi ha una falta de subministrament de materials i que això està provocant un endarreriment en algunes obres públiques del municipi. Aquesta situació està afectant sobretot dues actuacions: la de l’antiga escola d’arts i oficis i la de la plaça del Priorat Santa Anna. Segons Ros, aquest “és un problema generalitzat de moltes empreses”. Així ho ha expressat al citat mitjà:

En primer lloc, l’antiga escola d’arts i oficis esperaven acabar de reformar-la aquest mes de maig, però ara s’espera que les obres estiguin acabades, com a molt, per Sant Joan. Aquest espai, que s’està reformant per a fer diverses instal·lacions com l’Institut de Promoció Econòmica, ha tingut problemes amb l’ascensor i l’aire condicionat i ara amb l’entrega de la fusteria interior.

D’altra banda, el problema a la plaça del Priorat Santa Anna són les jardineres i les resines que uneixen les llambordes. Segons el regidor, aquests materials “fa temps que els estem esperant”. No obstant, Ros assegura que “ja vam dir que al juny estaria acabada la plaça, donant un bon marge per assegurar-nos-en, i així serà”.

Les obres de l’Avinguda Espanya.

Lluís Ros, pel que fa a les obres de l’Avinguda Espanya, ha assegurat que allà no hi ha cap problema perquè “hi ha una gran pila de material”, i afegeix que “és una empresa molt seriosa i en aquesta sí que hi confio plenament”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -