9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Les residències de gent gran de Torroella de Montgrí reben el material finançat amb la Gala Pro Baix Ter

Representants de les residències, de l'Ajuntament i de Giropoma davant de l'Espai Ter amb part del material adquirit amb els diners recaptats per la Gala Pro Baix Ter.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera edició de la Gala Pro Baix Ter, impulsada per Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter.

Concretament, els diners recaptats han servit per adquirir un vehicle 100% elèctric per a les residències Vila Vella i Santa Caterina i per comprar butaques adaptades per a la millora del confort i qualitat de vida de la gent gran a la residència Vila Montgrí.

La iniciativa ha recaptat 4.560 €  gràcies a les aportacions de particulars que han col·laborat amb la iniciativa a través dels dos sistemes establerts. D’una banda l’assistència a l’acte central de la Gala Pro Baix Ter que va tenir lloc el 19 setembre amb el concert del Cor Geriona i la Girona Banda Band. De l’altra, fent un ingrés bancari en un compte corrent habilitat per a l’ocasió.

Aquest matí s’han presentat els resultats de la primera edició de la gala. A l’acte, celebrat davant de l’Espai Ter, hi han assistit l’alcalde, Jordi Colomí; el regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy; el gerent de les residències Vila Vella i Santa Caterina, Jordi Reynés; la directora de la residència Vila Montgrí, Alícia Robles i el president de Giropoma, Venanci Grau.

Els organitzadors de la Gala Pro Baix Ter fan una valoració molt positiva de la primera edició d’aquesta iniciativa solidària i ja en preparen la segona edició que se celebrarà l’any vinent per finançar un altre projecte d’interès social a la zona.

Giropoma, passió per la poma
Des de la seva fundació, el 1962, Giropoma s’ha consolidat com una organització dinàmica que ha adoptat en el seu sistema de treball les més modernes tècniques de cultiu, producció, conservació, selecció i envasat per oferir al consumidor la millor fruita. Una organització que posa tot el seu esforç i entusiasme perquè el consumidor pugui gaudir dels seus productes amb la màxima qualitat.

L’Espai Ter, un equipament de referència del país
L’Auditori Espai Ter, un dels equipaments culturals de referència de casa nostra,  va acollir l’any passat més de 130 propostes amb l’assistència de prop de 60.000 espectadors. Els darrers anys s’ha consolidat com un dels aparadors de la música i de les arts escèniques del territori i és un equipament de primer nivell, tant per les seves instal·lacions com per les seves propostes, acollint artistes nacionals i internacionals i també com a seu de reconeguts festivals (Festival de Música de Torroella, FIMAG, Temporada Alta, Black Music Festival o ÍTACA). L’Espai Ter és també un equipament de gran diversitat funcional que reuneix les condicions idònies per acollir activitat firal, congressos i tota mena d’esdeveniments públics i privat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -