13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Les Tirita Clown també visitaran els residents de Palamós Gent Gran

La tipologia de residents del centre els permet fer una actuació més personalitzada, atenent a les seves necessitats

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les Tirita Clown visitaran també els residents de Palamós Gent Gran. Al llarg d’aquest mes d’abril, les Tirita Clown estan acompanyant els residents de Palamós Gent Gran, un pas més en la implicació d’aquestes dues pallasses amb l’entitat, la humanització dels entorns sanitaris i del seu projecte de millorar el benestar i la salut dels pacients. Cal recordar que ja fa 8 anys que aquestes dues pallasses visiten cada setmana l’Hospital de Palamós per acompanyar els pacients i persones usuàries en la seva estada, ja sigui a les plantes d’hospitalització, urgències o bé en l’hospital de dia mèdic.

Les diferències a Palamós Gent Gran respecte a l’Hospital de Palamós són significatives. En el cas de Palamós Gent Gran, els pacients viuen el centre i, per tant, el personal sanitari coneix molt més la seva situació personal, les vivències viscudes i les seves necessitats. Això permet a Tirita Clown “realitzar una actuació molt personalitzada, atenent les característiques de cadascú”, comenta la Patrícia, una de les components de la companyia.

Per a entrar al centre, les dues pallasses han canviat de personatges i també de vestuari respecte a les seves intervencions a l’hospital. “Hem canviat de registre i personatges, perquè la tipologia de persona i l’àmbit és diferent. Som dues dones adultes, entusiastes i ben vestides que demanem la col·laboració dels residents, els demanem ajuda i és una manera més de mantenir-los actius i fer-los participar”, comenta l’Elena, l’altra integrant de la companyia.

8 anys de col·laboració amb l’Hospital de Palamós

Les Tirita Clown van iniciar la seva col·laboració amb l’Hospital de Palamós el setembre de 2015. En un principi, estaven centrades en el pacient més jove, fent només acompanyament a nens i nenes, però amb els anys i la seva bona traça han ampliat el seu públic a adults de l’Hospital i també al personal sanitari.

L’entrada a Palamós Gent Gran suposa un pas més en la integració de la seva actuació als centres que gestiona els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Tirita Clown visita cada dimarts de 7 a 11 h a l’Hospital de Palamós i els dijous de 10 a 13 h, a Palamós Gent Gran.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -