17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

L’Escola Vedruna de Palamós cedeix el seu arxiu fotogràfic al poble

El fons té més de 7.000 fotografies de 700 reportatges, que s’han integrat aquest any a l’Arxiu Municipal

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós i l’escola Vedruna de Palamós han signat un conveni on el centre educatiu cedeix a l’Arxiu de Palamós el seu ampli fons fotogràfic. Des del Servei d’Arxiu Municipal de Palamós s’ha valorat molt positivament la iniciativa, ja que aquest fons d’imatges forma part de la memòria col·lectiva de Palamós.

L’acte de signatura de l’acord ha estat encapçalat per l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i el director de l’escola Vedruna, Mario Mercader. Segons s’ha assegurat durant la signatura, el fons fotogràfic mostra l’activitat educativa d’una de les escoles del municipi. El fons fotogràfic cedit té més de 7.000 fotografies recollides en prop de 700 reportatges.

Aquestes imatges recullen les diverses activitats acadèmiques del centre, els aniversaris de l’Escola, les celebracions com el carnestoltes, la castanyada, la diada de Sant Jordi o les festes de Nadal.

També es destaquen les activitats musicals i teatrals, els retrats dels grups classe per promocions, la commemoració de la festa de Santa Joaquima Vedruna, les colònies escolars i les colònies d’estiu, les eleccions, les activitats i els esdeveniments esportius, les activitats extraescolars, les excursions, la festa de graduació, el festival de fi de curs; a banda de les activitats el fons també aplega fotografies de les instal·lacions de l’escola.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×03 – 27 setembre 2023

TRACKLIST – ESPECIAL HEARTSTOPPER GABRIELLE APLIN – NEVER BE THE SAME FITZ AND THE TANTRUMS – OUT OF MY LEAGUE TEGAN AND...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -