Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

17.7 C
Pals
Dilluns, 19 maig 2025
- Publicitat -

L’escriptor Jaume Fàbrega parla de cuina catalana i indiana a Ràdio Capital

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'escriptor Jaume Fàbrega parla de cuina catalana i indiana a Ràdio Capital
Loading
/

Ràdio Capital ha entrevistat a Jaume Fàbrega, autor del llibre “La cuina modernista. obrers, manestrals, burgesos i indians“, que ha presentat a la XV Fira dels Indians de Begur. Fàbrega és professor de gastronomia i analogia de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador i periodista. A l’entrevista ha parlat del recull de la gastronomia de l’època modernista, en la que es van desenvolupar plats que mengem ara, com el fricandó, els canalons o l’all i oli, per exemple. També ha parlat de les diferències entre l’arrós a la cubana original i el que fem avui en dia a Catalunya i el seu procés de recerca per trobar la informació tot utilitzant els mètodes de les diverses disciplines que ha estudiat.

Reproductor d'àudio

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios