9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

L’Estat espanyol podria invertir més a Calonge i Sant Antoni pel temporal Gloria

D'entrada hi invertiran 250.000€, però la ministra i vicepresidenta de Transició Ecològica, Teresa Ribera, es va comprometre a "tornar-ho a veure."

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

De moment, per part de l’Estat espanyol no s’augmentarà la inversió de 250.000€ a Calonge i Sant Antoni pels danys del temporal gloria, malgrat la senadora d’ERC i regidora del govern del municipi, Elisenda Pérez Esteve, va demanar-ho a la sessió de control a la cambra estatal. Tot i així, la ministra i vicepresidenta de Transició Ecològica, Teresa Ribera, es va comprometre a “tornar-ho a veure.”

Pérez, després de descriure els danys, va explicar a la ministra que es van calcular d’1 milió i mig d’euros i en canvi, s’han establert només 250.000€, la qual cosa és una quarta part del que s’ha calculat. “Així és complicat per no dir impossible, enfrontar la temporada d’estiu”, va dir Pérez.

A això, la ministra Teresa Ribera va recomenar recular entre 3 i 5 metres perquè les obres noves no poguessin tornar a ser endutes per les onades, i també va referir-se a l’abast de la intervenció al límit del domini públic estatal maritimoterrestre.

Les obres començaran en els propers dies i se centraran a la reparació dels espigons, amb l’aportació d’entre 5 i 7 tones de roques en 100 metres, l’escullera del passeig amb la reomplerta dels esvorancs i la reposició del ferm.

Tot i així, davant la insistència de Pérez, la ministra va dir que s’ho tornaria a mirar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La palamosina Victòria Dispès Martinench celebra 100 anys

Ahir dilluns 30 de gener, la palamosina Victòria Dispès Martinench, va celebrar el seu aniversari, arribant a la destacada...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -