23.7 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

L’hospital de Palamós desprograma les intervencions no urgents amb ingrés per l’increment de casos de covid-19

El centre té 17 pacients ingressats amb la malaltia, un 20% del total

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’hospital de Palamós ha desprogramat les cirurgies amb ingrés no urgents arran de l’evolució de la pandèmia de la covid-19. En aquests moments, el centre té 17 pacients ingressats amb la malaltia, un 20% del total. A més, en l’última setmana els centres integrats al Servei de Salut Integrats Baix Empordà han realitzat un 26% més de proves diagnòstiques i el nombre de positius ha augmentat un 35% respecte de l’anterior. Pel que fa al brot detectat a la quarta planta de l’hospital i que ha afectat 10 pacients i tres professionals, el centre va prendre les mesures d’aïllament i cribratges i ja fa més de deu dies que no es detecten nous positius. A hores d’ara, hi ha un total d’11 professionals positius i aïllats al centre hospitalari.
A Palamós Gent Gran, hi ha 11 pacients ingressats per covid19. La última setmana han incrementat un 50% els ingressos per aquesta malaltia al centre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival de Torroella reivindicarà el valor de la música com a recer de la fúria del món

Enguany hi haurà un total de 20 concerts, en els quals hi ha una important presència de música barroca –el 40%– i de cant –un 30%–
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -