10.6 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

L’hospital de Palamós reobre un quiròfan per l’estabilització en els ingressos

Actualment, el centre té una ocupació del 70%, el 23% dels quals són pacients amb covid-19

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’hospital de Palamós ha reobert un quiròfan més per intervencions que requereixen un ingrés de 24 hores per l’estabilització en el nombre d’ingressos. Si la tendència es manté, des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) han anunciat que la setmana que ve obriran un altre quiròfan per operacions que requereixin ingressos més llargs. En aquests moments, l’ocupació del centre és del 70%, el 23% dels quals tenen covid-19 o sospites de coronavirus. D’altra banda, amb la disminució del percentatge de pacients covid ja és possible tenir tots els pacients amb PCR positiva dins de la planta d’aïllament i a la resta del centre es poden ingressar la resta de pacients.
A més, aquest dilluns s’ha reobert el centre de dia i l’hospital de dia Palamós Gent Gran, que estaven tancats des del novembre del 2021 arran dels brots.

Durant aquesta setmana i la que ve, els professionals i residents de les residències del Baix Empordà que es van vacunar el mes de gener, estan rebent la segona dosi de la vacuna. Pel que fa als professionals del SSIBE, ja s’han posat totes les segones dosis, de les vacunes administrades fa tres setmanes o més.

Fins ara s’ha pogut administrar la primera dosi de la vacuna al 56% dels professionals. Aquesta setmana i la que ve es reprendrà l’administració de primeres dosis als professionals que falten.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies