30.2 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Palamós posa un nou carregador per a vehicles elèctrics al passeig del Mar

La càrrega és totalment gratuïta i s’hi poden connectar dos vehicles elèctrics alhora

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha posat un nou carregador per a vehicles elèctrics al passeig del Mar. L’aparell té una potència màxima de 14 kW i disposa de dues preses elèctriques per a la càrrega de dos vehicles al mateix temps. Els usuaris dels vehicles elèctrics poden fer ús d’aquest servei de manera totalment gratuïta. Aquest carregador es suma als altres dos que es troben repartits pel municipi als aparcaments de l’Arbreda i el de la Platja Gran.

El nou carregador col·locat al Passeig del Mar, prop de l’oficina municipal de Turisme, té una potència màxima de 14 kW el qual reparteix amb un sistema de balanceig la potència de càrrega de forma intel·ligent i automàtica entre els dos vehicles. A més, disposa d’un indicador lluminós (blau, verd i vermell) que mostra l’estat de càrrega del vehicle. El sistema es complementa amb un visualitzador d’estat que té l’aparell per a donar informació a l’usuari.

L’ús d’aquest servei de càrrega serà totalment gratuït pels usuaris, només és necessari descarregar prèviament l’aplicació gratuïta “Electromaps” al telèfon mòbil. L’app proporciona informació, en temps real, de l’estat de les dues preses que disposa el carregador, detallant si aquestes estan ocupades, lliures o bé fora de servei. També, a través d’aquesta aplicació els usuaris posaran en funcionament la càrrega del seu vehicle.

Les dues places que ocupa estan pintades de color verd i senyalitzades degudament. La instal·lació del nou carregador amb l’adequació de la ubicació amb treballs d’obra civil, realitzada per una empresa especialitzada, ha suposat un cost de 9.837,15 €.

Aquest és el tercer equipament de servei gratuït de càrrega de vehicles elèctrics que col·loca l’Ajuntament de Palamós, els altres dos actius se situen als aparcaments de l’Arbreda i el de la platja Gran, els quals poden donar servei a quatre vehicles alhora.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

L’oci nocturn al Baix Empordà: com afecten les noves mesures?

Segons la mida del local, no els surt a compte obrir malgrat les noves mesures.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -