18.3 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós, molt ben valorat per les dones que van de part

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós ha atès 961 parts el 2016 i només a una de cada deu dones li han fet cesària. El 69% del total han estat parts vaginals sense instrumentació i de les dones que han parit a l’Hospital de Palamós, el 93% han fet lactància materna. Les dades també posen de manifest un alt grau de satisfacció de les usuàries ateses durant l’embaràs, el part i les setmanes posteriors, segons l’estudi de satisfacció del CatSalut.

L’Hospital de Palamós ha rebut una puntuació entre les més altes dels 41 centres hospitalaris de la xarxa sanitària pública de Catalunya i en 20 preguntes d’un total de 26 obté valors d’excel·lència, en què supera el 90% de valoracions positives. Els responsables del centre apunten la millora de les instal·lacions, la preparació dels professionals, els protocols integrats i el pla d’atenció al part de les mares previ al naixement com a elements clau per a prestar atenció sanitària de qualitat, reflectida en els bons resultats obtinguts en l’estudi de satisfacció. L’Hospital també destaca que gairebé un 49% dels parts són de mares de nacionalitat diferent de l’espanyola (principalment, marroquines, gambianes i romaneses). Per això, els seus professionals han rebut formació en competència intercultural i compten amb una mediadora intercultural d’origen marroquí que facilita la comunicació i relació entre els familiars i l’equip mèdic.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -