12.8 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Llegir, cuinar i menjar

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Neus Colomer recomanava aquesta setmana un llibre, doncs jo també us en vull recomanar un altre.
Atesa la dificultat de fer moltes de les coses habituals en aquestes dates, us proposo llegir el llibre de la Cuina de l’Empordanet editat fa pocs mesos amb motiu dels 25 anys de l’entitat.
Un llibre pluridisciplinar que, a banda de conèixer la trajectòria del col·lectiu de cuiners, us permetrà tenir una visió bucòlica i literària del territori amb Miquel Martín, un coneixement aprofundit dels productes del rodal amb Pep Palau, una visió periodística de la nostra cuina amb Josep Maria Fonolleras, la visió “Planiana” de la cuina empordanesa explicada per Xavier Pla, la feina poc coneguda de ‘la colla dels cinc’ explicada per Salvador Garcia Arbós, i les reflexions sobre aquesta cuina de la mà de Joan Roca i Ferran Adrià.
Entre capítol i capítol podreu practicar la cuina, i procurar elaborar algunes de les quaranta receptes que conté el llibre.
Segur que si hi poseu atenció podreu replicar la tasca d’algun d’aquests cuiners, ara enyorats i amb els establiments tancats, i que fareu feliços als vostres (nou) convidats d’aquestes festes de Nadal i, sobretot, al vostre paladar.
Bon profit i bona cuina.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:12:43

Àlex Brull: “La màgia és un art escènic i, per això, a FIMAG ho reivindiquem”

La 12a edició del  Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG) arriba els propers 31 de maig i 2 de juny amb més de 70 sessions de 21 mags en 10 espais diferents. Com en les anteriors edicions el festival, consolidat a nivell nacional i estatal, repartirà les diverses actuacions en tres àmbits: la Gran Màgia, la Màgia Singular i la Màgia Popular. Per parlar una mica més d’aquesta edició d’enguany ens ha visitat el director del festival, Àlex Brull.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -