12.4 C
Pals
Dilluns, 22 abril 2024
- Publicitat -

Llum verda a la venda de l’hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Estat ha autoritzat la Generalitat a vendre l’antic hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols a una societat gironina per 1,86 milions d’euros. Aquest edifici, situat a la punta de la badia de Sant Feliu, formava part de l’herència dels germans Anlló. A mitjan juliol, la Generalitat va haver d’optar per la venda directa perquè la subhasta de l’immoble va quedar deserta. Però de resultes de l’aplicació de l’article 155, havia de ser l’Estat qui autoritzés l’operació. El tràmit es va publicar divendres al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

El comprador és la societat Gestim Assessors Financers SL, una empresa gironina de serveis d’intermediació financera que es dedica, focalitzada a l’hostaleria i el sector immobiliari. El preu final és de 1.869.000 euro, el mateix amb què l’hotel Panorama va sortir a subhasta. De fet, aquesta era una condició fixada en l’autorització de l’Estat, firmada pel ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro. La finca s’haurà de rehabilitar i els compradors l’hauran de destinar a hotel, perquè és l’ús que té autoritzat.

Els germans Joan i Francesc Anlló van morir l’any 2002 sense haver fet testament i sense tenir descendència. La seva herència estava formada per múltiples propietats, entre les quals hi havia nou hotels a Sant Feliu de Guíxols, diverses finques, habitatges i aparcaments. Com estableix la llei en aquests casos, el patrimoni dels dos ganxons va passar a mans de la Generalitat per sortir a subhasta. Els diners que se n’obtinguin s’han de destinar a projectes socials o d’interès cultural. Encara estan pendents de venda els antics hotels Rex II, Regente i Mediterraneo, que el consistori vol destinar a pisos socials, i una casa al carrer Mossèn Jacint Verdaguer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una rosa i un llibre

Ja fa alguns dies que l’aroma de les roses impregna els carrers, els locals i les cases de totes...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -