20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

La Generalitat vendrà directament dos edificis dels Anlló després del fracàs de la subhasta

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui s’havien de subhastar els antics hotels Panorama i Rex II de Sant Feliu de Guíxols, edificis de l’herència Anlló, però finalment no serà així perquè el Departament d’Economia i Hisenda no ha rebut cap oferta.

A partir d’aquest divendres, la Generalitat obre un procés per vendre directament els edificis. Assegura que parlarà amb les persones que al llarg d’aquest període s’han interessat pels immobles. El govern mantindrà el preu amb què va presentar-se a subhasta: 1.869.000 euros pel Panorama i 529.800 euros pel Rex II.

Tanmateix, l’edifici dels Anlló que sí que podrà subhastar-se avui serà un immoble del carrer Sant Martirià, 22, de Sant Feliu, que té uns 150 metres quadrats i que surt a un preu de 79.500€.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -