22 C
Pals
Diumenge, 4 juny 2023
- Publicitat -

L’oposició no veu en els pressupostos el “nou model de poble” de Josep Piferrer

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El ple de Palafrugell ha aprovat els pressupostos per l’any vinent amb els vots de l’equip de govern, mentre que l’oposició ha votat en contra perquè no hi veu “cap novetat” respecte als anteriors. Són els primers del govern de Josep Piferrer després de la moció de censura a l’exalcalde socialista Juli Fernández. El portaveu del PSC recrimina que el nou govern no té un nou model de poble.

Fernández també ha criticat que el grup d’Esquerra no ha aplicat les al·legacions que va presentar l’any passat, quan estava a l’oposició. El portaveu d’Entesa, Guillem Genover, s’expressava de forma similar.

El tinent d’alcalde de Palafrugell, Albert Gómez, ha admès a Ràdio Capital que tot i el canvi de govern, en comptes de fer uns pressupostos extensius, han optat per “moderar-se”. Això ha sigut principalment, ha dit, a causa de la necessitat d’augmentar el personal. Els “petits” increments han anat destinats a algunes partides com: la dotació d’una plaça d’inspecció per la policia local, la rehabilitació de façanes o fer una via verda del Bruguerol a Cala Pedrosa.

Per al 2018, l’Ajuntament de Palafrugell també augmentarà un 2,5% l’impost de béns immobles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Les comarques gironines concentren el 44% dels habitatges d’ús turístic registrats a Catalunya

Al llarg de l'última dècada, les llicències a la demarcació s'han multiplicat per quatre.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -