13.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Marc Casanovas (Els Trompats): “El problema és trobar gent amb ganes de col·laborar”

Els Trompats de Palafrugell anuncien que deixen el concurs de carrosses inèdites del Carroussel Costa Brava. Avui al Supermatí Marc Casanovas, membre de la colla, ens n'ha explicat els motius.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La colla palafrugellenca Els Trompats va anunciar fa uns dies que deixen de participar a l’apartat de concurs de carrosses inèdites del Carroussel Costa Brava. Avui al Supermatí hem parlat amb Marc Casanovas, membre de la colla, que ens ha explicat perquè han pres aquesta decisió i quins són els seus objectius a partir d’ara.

Marc Casanovas ha explicat que la principal raó per la qual han decidit retirar-se del concurs és per la falta de gent nova amb interès per col·laborar i incorporar-se al projecte. També ha dit que entre els membres actuals de la colla hi ha “moltes ganes”, però que amb això no és suficient. “Som incapaços de tirar endavant el projecte amb les persones que som i els recursos dels que diposem”, afegeix Casanovas.

I és que darrera d’una carrossa hi ha molta feina. Primerament cal recollir diners, fer un disseny (com es construirà i en quant temps) i finalment hi ha la part més artística i tècnica de portar-ho tot a la realitat. Marc Casanovas insisteix que això “són moltes hores” i que per això és complicat trobar “un relleu” entre la gent jove.

Tot i deixar el concurs de carrosses, Marc Casanovas explica que els Trompats no es desvincularan de les Festes de Primavera. A partir d’ara, el seu objectiu principal és treballar per aconseguir que la gent jove es torni a implicar a la celebració palafrugellenca.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -